Technisch Speelgoed 3 jaar

Peuters van 3 jaar vinden het heerlijk om te spelen. Dat is maar goed ook, want spelend leren zij het meeste. Ze imiteren graag dingen die zij volwassenen zien doen, maar ze gaan ook graag zelf op ontdekkingstocht.
 


Weergave:
  1 / 3  Bezig met laden...
   1  2 3  

Technisch speelgoed voor 3 jaar helpt ze hierbij. Dit speelgoed sluit goed aan op de belevingswereld van de peuters. Bovendien stimuleert het technische kinderspeelgoed voor 3 jaar belangrijke vaardigheden. Welke vaardigheden dit zijn wisselt per technisch speelgoed. Bij Speeltechniek vind je een ruim assortiment technisch speelgoed voor diverse leeftijden. Ook technisch speelgoed voor 3 jaar vind je dus bij ons.

Wat is technisch speelgoed voor een 3-jarige?

Peuters van drie jaar zijn vaak enorm nieuwsgierig en leergierig. Ze spelen de hele dag door en leren hierbij ontzettend veel. Vaak hebben ze niet eens door dat ze iets nieuws aan het oefenen zijn.

Het plezier dat kinderen met technisch speelgoed maken staat dan ook altijd voorop. Als kinderen geen plezier beleven aan het speelgoed zullen ze er ook minder van leren. Daarom is er niet maar één antwoord te geven op de vraag ‘wat is technisch speelgoed voor een 3-jarige?’ Welk speelgoed technisch aansluit bij de peuter ligt aan verschillende factoren.
  • Het ontwikkelingsniveau van de peuter
  • De interesses van het kind
  • De vaardigheden die het technische speelgoed stimuleert.
Technisch speelgoed werkt het beste als het qua ontwikkelingsniveau en interesses matcht met het kind. Daarnaast is het goed om te kijken welke vaardigheden de peuter al heeft en welke vaardigheden het technische speelgoed stimuleert. Zo zie je snel of het technische speelgoed leuk en leerzaam is voor deze 3-jarige. Onthoud hierbij dat leeftijd slechts een indicatie is en dat het belangrijker is om te kijken of jouw peuter interesse heeft in het technische speelgoed.

Leren en spelen doe je thuis en in de klas

Veel kinderen van 3 jaar zitten niet de hele dag thuis. Zij spenderen vaak één of meerdere dagdelen per week op een kinderopvang of peuterspeelzaal. Daarom is het waardevol om ook in deze situaties technisch speelgoed voor 3 jaar aan te bieden.

Bovendien kunnen er op deze plaatsen weer andere vaardigheden geoefend worden dan thuis. Zo zullen veel kinderen van 3 jaar nog flink moeten oefenen met delen en samenwerken. Technisch speelgoed kan hierbij helpen. Ook is het fijn dat peuters op de opvang of peuterspeelzaal in aanraking komen met ander technisch speelgoed dan thuis. Zo leren zij meer dingen kennen en oefenen ze met nog meer waardevolle vaardigheden.

Op zoek naar technisch kinderspeelgoed voor 3 jaar? Wij helpen je verder

Bij Speeltechniek zijn we gespecialiseerd in educatief en technisch speelgoed voor kinderen t/m 14 jaar. Als je technisch kinderspeelgoed zoekt, helpen we je dan ook graag verder. We hebben leuk technisch speelgoed voor 3 jaar voor thuis, maar ook zeker voor in de klas.

Heb je vragen over het speelgoed of wil je dat we meedenken welk speelgoed technisch waardevol is in jouw situatie? Neem dan gerust contact met ons op. Zo bezorgen we zoveel mogelijk kinderen waardevolle leerzame en vooral erg leuke momenten met ons technische speelgoed!


Kijk hier voor ons aanbod technisch speelgoed in de verschillende leeftijdscategorieën:
technisch speelgoed 1 jaartechnisch speelgoed 2 jaartechnisch speelgoed 3 jaartechnisch speelgoed 4 jaartechnisch speelgoed 5 jaartechnisch speelgoed 6 jaartechnisch speelgoed 7 jaartechnisch speelgoed 8 jaartechnisch speelgoed 9 jaartechnisch speelgoed 10 jaartechnisch speelgoed 11 jaartechnisch speelgoed 12 jaartechnisch speelgoed 13 jaartechnisch speelgoed 14 jaar 


Je bekeken producten