Robotica

Robotica

Robotica, Robots en educatief programmeren

Robotica ontwikkelt zich stormachtig. Sociale en technische ontwikkelingen zorgen voor steeds meer robot toepassingen die ons dagelijks leven beïnvloeden. Deze rubriek robotica is toegevoegd aan deze website omdat veel ontwikkelingen hier mee te maken hebben en je er niet jong genoeg mee kunt beginnen.

Robotica, ontwikkeling en afweging

Binnen de robotica zijn er tal van ontwikkelingen die erop gericht zijn robots zo geavanceerd te maken dat ze taken van de mens kunnen overnemen. Tegelijkertijd is er discussie over hoever robotica mag gaan. Is het verantwoord om een humanoid-robot als partner te krijgen. In hoeverre zijn zorgrobots betrouwbaar zodat we ze kunnen inzetten voor zorgtaken. Kortom robotica is boeiend.

Robots

Robots zijn apparaten, voorzien van programmeerbare chips, waardoor we in staat zijn om de robots te programmeren. We kunnen ze laten doen wat wij willen.
Speeltechniek heeft een uitgebreid programma programmeerbare educatief en speelgoed robots voor thuis en het onderwijs.

Zie voor meer informatie onze speciale >> Robotron Robotica pagina.


Weergave:


Bezig met laden...

Als thuis en schoolleverancier leveren wij de leukste en uitdagendste leermiddelen, hobby en educatieve materialen. Wij hebben als specialist het meest uitgebreide aanbod voor studenten in het basis onderwijs, voortgezet onderwijs en natuurlijk voor thuis.

robot - speelgoed - programmeren - educatief - lesmateriaal


Je bekeken producten