Buki

Buki

BUKI France

Buki is opgericht in 1992 en is een belangrijke speler in de speelgoedindustrie. De missie van Buki is: het aanbieden van >> wetenschappelijk en technisch speelgoed.

Buki bedenkt, ontwerpt, ontwikkeld en test elk jaar een tiental nieuwe producten  op het kantoor in Le Mans, Frankrijk. Het team werkt ook nauw samen met ontwerpers, illustratoren en wetenschappers.

INNOVATIE: Buki ontwerpt alle kits in samenwerking met deskundigen. Het duurt tussen de drie maanden en een jaar om een idee om te zetten in realiteit.

ONDERWIJS: Als voorloper in wetenschappelijk speelgoed en onderwijsmateriaal heeft Buki een naam hoog te houden in het vinden van innovatieve manieren om kinderen te onderwijzen.

PLEZIER: Alle experimenten en activiteiten worden getest en goedgekeurd door kinderen. Het team van Buki brengt alleen de leukste en meest interessante producten op de markt.

SAMEN SPELEN: De producten van Buki zijn zo ontworpen dat het hele gezin samen kan spelen. Volwassenen worden aangemoedigd om actief deel te nemen aan alle activiteiten.

VEILIGHEID: Alle producten van Buki zijn getest door onafhankelijke laboratoria en voldoen aan de nieuwste Europese normen.

WETENSCHAP

Met de wetenschappelijke dozen van Buki ontdekken kinderen de wetenschap op een nieuwe manier, namelijk door ontdekkend te leren.

Met de wetenschappelijke producten van Buki leert het kind experimenteren, variërend van het nadoen van een vulkaanuitbarsting tot het uitvoeren van wetenschappelijke experimenten.

De verschillende thema's en het universum zijn goed vertegenwoordigd om de kinderen de fascinerende wereld van wetenschap om hen heen te laten ontdekken!

Losse onderdelen

Wij leveren een uitgebreide selectie van alle mogelijke >> Buki techniek onderdelen.Weergave:
  1 / 3  Bezig met laden...
   1  2 3  


Je bekeken producten