Optica

Optica

Wat is Optica speelgoed en lesmateriaal

Optica of optiek (licht) is het deelgebied van de natuurkunde dat zich bezighoudt met de beschrijving en verklaring van het gedrag licht; dit is elektromagnetische straling in en rond het deel van het elektromagnetische spectrum dat zichtbaar is voor het menselijk oog, dat is met golflengten tussen circa 400 nm en 800 nm.

Er zijn drie modellen voor de beschrijving: stralen (geometrische optica), continue golven (klassieke fysische optica) en discrete fotonen (kwantumoptica).

Speeltechniek biedt een aantal educatief speelgoed sets waarmee de functie van Optiek inzichtelijk gemaakt kan worden. Naast een aantal basissets zijn er ook sets waarmee niet alleen modellen gebouwd kunnen worden, maar er ook mee gexperimenteerd kan worden. Kinderen kunnen op basis van opgedane kennis zelf hun ontwerpen bedenken en uitwerken.

Uitbreiding van het assortiment

Wij zijn continu bezig om ons assortiment uit te breiden met educatief speelgoed en interessante onderwijs methoden binnen het thema Optica.


Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Als thuis en schoolleverancier leveren wij de leukste en uitdagendste leermiddelen, hobby en educatieve materialen. Wij hebben als specialist het meest uitgebreide aanbod voor studenten in het basis onderwijs, voortgezet onderwijs en natuurlijk voor thuis.

speelgoed - lesmateriaal - educatief - optiek - optica - licht - optisch


Je bekeken producten