Speelgoed

Speelgoed

De specialist in Techniek Speelgoed en Lesmateriaal

Technisch educatief speelgoed en spelletjes dragen bij aan de ontwikkeling van de fantasie, stimuleert de creativiteit en is goed voor de motorische ontwikkeling van uw kind.

Spelen met techniek speelgoed is zelfs erg belangrijk voor het leren lezen, want het bevordert de visueel-ruimtelijke vaardigheden die een kind moet ontwikkelen voordat het kan leren lezen.

Dit super leuke speelgoed stimuleert de handvaardigheid en ruimtelijke inzicht. Kinderen kunnen op basis van opgedane kennis zelf hun ontwerpen bedenken en uitwerken.

Met educatief technisch speelgoed van Speeltechniek blijven kinderen spelen én leren! Bekijk het grote online aanbod bij Speeltechniek.nl.

Uitbreiding van het assortiment

Wij zijn continu bezig om ons assortiment uit te breiden met interessante onderwijs methoden binnen het thema Wetenschap en Techniek.


Weergave:
  1 / 16  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

Als thuis en schoolleverancier leveren wij de leukste en uitdagendste leermiddelen, hobby en educatieve materialen. Wij hebben als specialist het meest uitgebreide aanbod voor studenten in het basis onderwijs, voortgezet onderwijs en natuurlijk voor thuis.

speelgoed - lesmateriaal - techniek - wetenschap - onderwijs - leerzaam - onderwijzend - opvoedend - opvoedkundig - vormend


Je bekeken producten