Rotatie

Rotatie

Wat is Rotatie

Rotatie is in de natuurkunde de beweging van een star lichaam waarbij, in een tweedimensionale ruimte, de punten van dat lichaam in een cirkelvormige beweging om één punt van dat lichaam draaien. In een driedimensionale ruimte draaien de punten van dat lichaam, in een cirkelvormige beweging, om een serie punten die in een rechte lijn liggen, oftewel de rotatie-as. De rotatie-as kan ook buiten het lichaam liggen.

Als de rotatie-as door het massamiddelpunt van het lichaam loopt dan roteert het lichaam om zichzelf. Dit wordt in het Nederlands ook tollen genoemd. Tollen is geen synoniem voor roteren.

Speeltechniek biedt een diversiteit van verschillende educatief rotatie speelgoed en lesmateriaal sets aan, waarbij veilig, overzichtelijk en snel geëxperimenteerd kan worden.

Uitbreiding van het assortiment

Wij zijn continu bezig om ons assortiment uit te breiden met interessant educatief speelgoed en onderwijs methoden binnen het thema Rotatie.


Weergave:
  1 / 5  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

Als thuis en schoolleverancier leveren wij de leukste en uitdagendste leermiddelen, hobby en educatieve materialen. Wij hebben als specialist het meest uitgebreide aanbod voor studenten in het basis onderwijs, voortgezet onderwijs en natuurlijk voor thuis.

rotatie - beweging - roteren - lesmateriaal - speelgoed - educatief - speelgoedwinkel - onderwijs - basisschool


Je bekeken producten