Ruilen en Retourneren

Herroepen, Ruilen en Retourneren

Je order retourneren

Het kan weleens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Omdat het product niet bevalt of er is een andere reden waarom je de bestelling niet wilt houden.

Wat de reden ook is; je hebt bij ons het recht om je bestelling tot 30 dagen na ontvangst (zonder opgave van reden) te annuleren en retour te sturen.

Het is toegestaan het product te beoordelen zoals je dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kun je het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat.

Heb je meer gedaan dan nodig was om het product te beoordelen of krijgen wij de verpaking beschadigd en niet in nieuwstaat terug, dan kunnen wij je daarvoor kosten in rekening brengen.

Behandel het product dus met zorg en stuur het goed verpakt, in originele verpakking, terug.

De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop je, of een door jou aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit hebt gekregen.

Als je in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden hebt besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 30 dagen na de dag waarop je het laatste product of onderdeel hebt ontvangen.

Om gebruikt te maken van jou herroepingsrecht verzoeken wij gebruik te maken van ons >> DIGITALE RETOURFORMULIER <<, wij mailen je dan de instructies voor het maken van het retourlabel.

Binnen maximaal 14 dagen na invullen (toesturen) van het Retourformulier dien je de producten te retourneren.

*Retourkosten

Nederland - Gratis
Belgie -  Gratis
Duitsland - € 15,25
Frankrijk - € 16,50
Luxemburg - € 15,50
Spanje - € 27,75
Zwitserland - € 30,25

Uitzonderingen

Sommige producten vallen onder de uitzonderingen. Je begrijpt vast dat je de volgende artikelen niet kunt terugsturen:
 
  • Producten die volgens uw specificaties zijn vervaardigd, die niet gefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van uw individuele keuze of beslissing, of die duidelijk voor een specifiek persoon bestemd zijn.
  • Ingewisselde of ingevulde vouchers, cadeaubonnen en tegoedbonnen.

Terugbetaling

In geval van een herroeping ontvang je alle betalingen, inclusief verzendkosten voor de heenzending (indien de order in zijn geheel wordt geretourneerd), zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 7 dagen nadat je hebt aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug. Uiteraard mits het product in goede orde bij ons is ontvangen.

Als je een gedeelte van de order retourneert waardoor het oorspronkelijke orderbedrag onder de € 50,00 (NL) en € 100,00 (BE) valt, dan zullen wij de verzendkosten in mindering brengen van het retourbedrag.

Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee je betaald hebt, tenzij je een andere methode met ons afspreekt.

Product ruilen

Wil je een product ruilen? Maak dan gebruik van de 30 dagen retour mogelijkheid en plaats een nieuwe order.

Hoe moet ik Retourneren

  • Vul het >> RETOURFORMULIER << in als je gebruik wilt maken van je herroepingsrecht.
  • Vervolgens krijg je van ons (indien akkoord) per mail retour instructie en een gratis* verzendlabel waarmee je je artikel kunt retourneren.

Twijfel je nog of een product terug mag? Neem >> Contact met ons op. Checken we het samen even.

Kijk voor meer informatie over Ruilen, Retouren, Defecten, Garantie en Levering en Betaalvoorwaarden op onze >> Klantenservice pagina.

Modelformulier voor herroeping

Wij hebben het makkelijk voor je gemaakt: je kunt dit formulier ook digitaal invullen via onze website door middel van het >> DIGITALE RETOURFORMULIER << wanneer je de overeenkomst wilt herroepen.

Download >> Hier de papieren versie van het Retourformulier voor herroeping.