Thames & Kosmos

Thames-&-Kosmos

THAMES & KOSMOS

THAMES & KOSMOS, opgericht in 2001, is uitgever van wetenschappelijk technisch speelgoed en lesmateriaal voor kinderen én jongvolwassenen.

De wetenschappelijke sets hebben betrekking op onderwerpen zoals biologie, natuurkunde, astronomie, techniek en alternatieve energie.

Het bedrijf legt de nadruk op het aanleren van real-world kwesties, STEM-onderwerpen, en praktische vaardigheden door middel van hands-on experimenten en makkelijk te volgen handleidingen.

Generaties van Europese kinderen hebben hun enthousiasme voor de wetenschap door middel van de THAMES & KOSMOS wetenschapsets ontdekt. Tevens worden zij hooggewaardeerd door ouders en leerkrachten.

THAMES & KOSMOS heeft tientallen prijzen gewonnen: een doorlopend programma van nieuwe producten zorgt ervoor dat THAMES & KOSMOS artikelen heeft welke relevant zijn voor onderwerpen die kinderen op school leren.

STEM Education

STEM Education is gericht op wetenschap, technologie, techniek en wiskunde concepten aangeleerd door middel van het oplossen van problemen, ontdekking, onderzoekend leren en kritisch denken.

STEM Onderwijs vraagt van leerlingen om actieve deelnemers in het leerproces te zijn. THAMES & KOSMOS modellen bieden hands-on leermogelijkheden dat wetenschappelijk onderzoek en experimenten aanmoedigt.

Onze onderzoekende lessen dagen studenten uit, ze bouwen, onderzoeken, lossen problemen op, bespreken en evalueren wetenschappelijke en ontwerpprincipes actief, dit afgestemd op Science, Technology, Engineering, en Math normen (STEM).

THAMES & KOSMOS sets zijn ontworpen om de betrokkenheid van leerlingen te maximaliseren in de huidige drukke klas.

De sets zijn voorzien van hands-on, op onderzoek gebaseerde lesplannen die helpen om te leren. STEM-onderwerpen en zijn afgestemd op de nationale onderwijsnormen

De handleiding bevat de nodige informatie en bronnen die uw leerlingen nodig hebben om een beter inzicht te krijgen in wetenschappelijke, technische en ontwerpconcepten en om hun vragen te gebruiken als basis voor een actieve en nuttige leerervaring.

THAMES & KOSMOS wordt op de markt gebracht onder verschillende merknamen, enkele bekende zijn: Buki, Betzold, iq Camp, Kosmos en Gigo. De onderdelen van deze sets zijn uitwisselbaar.

Losse onderdelen

Wij leveren een uitgebreide selectie van alle mogelijke >> THAMES & KOSMOS onderdelen.Weergave:
  1 / 3  Bezig met laden...
   1  2 3  

Losse onderdelen

Wij leveren een uitgebreide selectie van alle mogelijke >> THAMES & KOSMOS onderdelen.


Je bekeken producten