BRIO

Het merk Brio bestaat al bijna 130 jaar! Brio werd in 1884 opgericht in het Zweedse plaatsje Osby. Sindsdien is de wereld sterk veranderd, maar de manier waarop kinderen spelen, ontdekken en zich ontwikkelen niet. Vandaar dat Brio nog altijd speelgoed brengt met cleane, eenvoudige ontwerpen dat de creativiteit en fantasie van kinderen stimuleert. Weergave:

Brio Speelgoed

Het Brio speelgoed heeft al vele (internationale) prijzen gewonnen, maar de grootse beloning is toch wel dat het speelgoed al meer dan 100 jaar populair blijf bij kinderen en hun ouders.

Je kent Brio zelf vast  ook nog uit je eigen jeugd. Misschien hebben je ouders wel Brio speelgoed van toen bewaard. En je zult zien dat het er nog steeds goed uit ziet, en goed te gebruiken is. Want Brio speelgoed kan wel tegen een stootje!

En hoewel de sets van nu natuurlijk anders zijn dan die van jaren geleden, de achterliggende gedachte is gelijk gebleven: Veilig speelgoed, met strakke lijnen, dat de creativiteit en fantasie stimuleert, afgestemd op de leeftijd en de ontwikkelingsfase waarin het kind zich bevindt. 

Brio Builder

Heel populair, zijn de Brio Builder sets. Deze passen uitstekend in het assortiment van Speeltechniek, wij bieden daarom ook de gehele collectie van Brio Builder aan. De sets zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, en zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd hout. 

Bij de sets wordt een handleiding geleverd die gevolgd kan worden, maar het is natuurlijk minstens zo leuk om naar eigen inzicht aan de slag te gaan!

De Brio Builder biedt voor elk wat wils: van een Brio starterset tot constructies die geluid kunnen opnemen en afspelen of een set waarmee je gemotoriseerde voertuigen bouwt.

Kwaliteit en Veiligheid

Het moge duidelijk zijn, wij zijn fan van Brio! Op de eerste plaats voldoen alle speelgoed artikelen van Brio aan de hoogste veiligheidseisen. Dit kun je van een Zweeds bedrijf wel verwachten.

Hierbij nog even alle overige voordelen van Brio op een rijtje: 

  • Hoge kwaliteit.
  • Stimuleert inzicht,  fantasie en ontwikkeling van het kind.
  • Duurzaam geproduceerd.
  • Lange levensduur.

Losse onderdelen Brio

Speeltechniek is specialist in losse onderdelen van diverse merken van technisch en educatief speelgoed. Helaas heeft Brio ervoor gekozen om geen losse onderdelen te leveren en zijn er van dit merk dus helaas geen losse onderdelen als reserve of extra leverbaar. Zodra dit wel het geval is, zullen wij deze losse onderdelen opnemen in de collectie van onze webshop.


Je bekeken producten