Lesmateriaal

Lesmateriaal

Technisch en Wetenschappelijk Schoolmaterialen en Lesmateriaal STEM

Speeltechniek heeft als educatief technisch lesmateriaal specialist een ruim assortiment lesmateriaal en onderwijsondersteuning sets voor het basisonderwijs en voortgezetonderwijs die gebruikt kunnen worden bij de technieklessen binnen de leerlijn Wetenschap en Techniek.

               

STEM Education

STEM Education is gericht op wetenschap, technologie, techniek en wiskunde concepten aangeleerd door middel van het oplossen van problemen, ontdekking, onderzoekend leren en kritisch denken.

STEM Onderwijs vraagt van leerlingen om actieve deelnemers in het leerproces te zijn. Onze modellen bieden hands-on leermogelijkheden dat wetenschappelijk onderzoek en experimenten aanmoedigt.

Onze onderzoekende producten dagen studenten uit, ze bouwen, onderzoeken, lossen problemen op, bespreken en evalueren wetenschappelijke en ontwerpprincipes actief, dit afgestemd op Science, Technology, Engineering, en Math normen (STEM).

Uitbreiding van het assortiment

Wij zijn continu bezig om ons technieklessen assortiment uit te breiden met interessante lesmateriaal en onderwijs methoden binnen het thema Wetenschap en Techniek.


Weergave:
  1 / 16  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

Als thuis en schoolleverancier leveren wij de leukste en uitdagendste leermiddelen, hobby en educatieve materialen. Wij hebben als specialist het meest uitgebreide aanbod van technieklessen voor studenten in het basis onderwijs, voortgezet onderwijs en natuurlijk voor thuis.

wetenschap - science - speelgoed - lesmateriaal - educatief - basisonderwijs - basisschool - schoolmaterialen - techniekles - technieklessen - onderwijs


Je bekeken producten