Dynamica

Dynamica

Wat is Dynamica Speelgoed en Lesmateriaal

In de natuurkunde is de dynamica of krachtenleer een tak van de klassieke mechanica waarin men zich bezighoudt met de gevolgen van krachten voor de beweging van voorwerpen. Het laatstgenoemde onderscheidt de discipline van de statica.

Speeltechniek biedt een aantal speelgoed en lesmateriaal sets waarmee de functie van Dynamica inzichtelijk gemaakt kan worden. Naast een aantal speelgoed basissets zijn er ook sets waarmee niet alleen modellen gebouwd kunnen worden, maar er ook mee gexperimenteerd kan worden. Kinderen kunnen op basis van opgedane kennis zelf hun ontwerpen bedenken en uitwerken.

Uitbreiding met knikkerbanen en zwaarte kracht speelgoed en lesmateriaal

Wij zijn continu bezig om ons assortiment met knikkerbanen en ander speelgoed uit te breiden met interessante onderwijs methoden binnen het thema Dynamica.


Weergave:
  1 / 3  Bezig met laden...
   1  2 3  

Als thuis en schoolleverancier leveren wij de leukste en uitdagendste leermiddelen, hobby en educatieve materialen. Wij hebben als specialist het meest uitgebreide aanbod voor studenten in het basis onderwijs, voortgezet onderwijs en natuurlijk voor thuis.

dynamica - knikkerbaan - knikkerbanen - lesmateriaal - speelgoed - educatief - speelgoedwinkel - onderwijs - basisschool


Je bekeken producten