Miniland

Miniland

Miniland Educatie

Met Miniland Educatief heeft Speeltechniek een breed en gevarieerd aanbod van educatief, recreatief en vooral leuk speelgoed met een sterke opleiding, training en ontwikkeling component in hun assortiment. Educatieve Miniland is opgericht als een programma van producten voor de onderwijsmarkt.

Assortiment

Miniland heeft een breed assortiment van educatief speelgoed dat leuk is en tegelijkertijd kan vertrouwen op de vorming en ontwikkeling van kinderen voor groepen tussen de 0 en 14 jaar.

Miniland heeft onder andere een uitgebreide collectie van constructies in plastic geschikt voor kinderen van 18 maanden tot 9 jaar oud. Deze bouwdozen bevorderen de ontwikkeling van motorische vaardigheden, het versterken van de hand-oog coördinatie en differentiatie van vormen en kleuren.

Educatief en Technisch

Miniland Educatief heeft zijn producten uitgerust met een hoge toegevoegde waarde voor educatief speelgoed en leermiddelen. De producten zijn ontwikkeld met professionele pedagogische begeleiding, veeleisende testen en marktonderzoek om ervoor te zorgen dat de producten voldoen aan de behoeften van ouders, opvoeders en gebruikers van scholen, kleuterscholen, speelplaatsen en scholen voor speciaal onderwijs.

Producten voor particulieren

Alle klanten kunnen net dat ene bijzondere stuk speelgoed vinden waar ze al zo lang naar hebben gezocht in de collectie van Miniland. Veel van de producten zijn winnaar geworden van diverse wetenschappelijke onderscheidingen. Gegarandeerd brengen ze je niet alleen plezier maar ook kennis.

Innovatief onderwijs

Op de markt van het lerend onderwijs, is er een groot aanbod. Miniland heeft een uitgebreid pakket aan invullingen voor technisch onderwijs.
 


Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  


Je bekeken producten