UNIT BRICKS

UNIT-BRICKS

Over UNIT BRICKS

We houden van architectuur en engineering en zijn een familie van bouwers die altijd iets samen maken - of het nu een zeilboot is, een speelgoedmodel of een huis renoveren.

We kregen een kick toen we zagen dat onze kinderen met blokken begonnen te bouwen. Hun interesse groeide van eenvoudig stapelen en categoriseren tot later urenlang het bouwen van een kasteel met slotgracht en ons te vertellen over hun geheime dorp.

Ons speelgoed geeft kinderen een beter inzicht in de wereld om hen heen, door probleemoplossend en analytisch te leren denken.

Spelen met Unit Bricks bevordert de sociale interactie en bouwt fysieke vaardigheden op, stimuleert creativiteit en stimuleert intellectueel denken, en legt een sterke basis voor wiskunde en wetenschappelijk gerelateerde probleemoplossing en zijn de bouwstenen voor het leren van enginering in de 21 eeuw.
Zeer geschikt voor hand-oog coördinatie, fijne motoriek en evenwicht gebouw

Natuurlijk weten alle kinderen dat ze graag bouwen.

Unit Bricks brengt grootouders, ouders en kinderen samen om het spel te delen. Ons duurzame ontwerp is bedoeld om een leven lang mee te gaan, dus dit zijn bouwstenen die je generaties lang kunt doorgeven.

Dus dat is het verhaal van Unit Bricks - Een droom stukje bij beetje opgebouwd.

Wat zullen uw kinderen vandaag verzinnen?

Timothy Stuart


Weergave:


Je bekeken producten