Robotron

Robotron

Robotron TAMI robotica

Robotron is een fabrikant voor educatief onderwijsmateriaal en speelgoed en werd in 2001 opgericht als leverancier voor wetenschappelijke onderwijsmethodes.

In 2005 werd de lijn gelanceerd in educatieve robots, "Tami junior". Dit succes bleek een kritisch keerpunt voor het bedrijf om zich verder te ontwikkelen op het gebied van robotica onderwijs.

De toegevoegde waarde van de RoboTami set is, dat zij niet alleen de robotica educeren, maar ook de technische principes zoals tandwielen, hefbomen, katrollen, assen, motoren, sensoren etc) meenemen in hun lesmethodes.

Robotron is inmiddels uitgegroeid tot een van de belangrijkste educatieve robotica leveranciers en door de overheid van Korea geselecteerd voor het uitvoeren van onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten met betrekking tot robotica onderwijs.

Met een team van deskundige in robotica onderwijs, solide robot productie, knowhow, en een gecertificeerd kwaliteits- en managementsysteem (ISO 9001: 2008, CE & KC), is Robotron toonaangevende leverancier van educatieve Robotica sets.

RoboTami junior

Het Robotron Tami junior Robotica assortiment voor het Onderwijs en Thuis biedt  klassikale en individuele oplossingen binnen het thema Wetenschap & Techniek.

Tami Robotica doet dat op een leuke en boeiende manier doormiddel van praktische  en makkelijke uitvoerbare leeropdrachten.

De bij de Tami Robotica sets geleverde educatieve handleidingen helpen docenten en leerlingen met de uitvoering van een stap-voor-stap methode om  te ontdekken hoe robotica in de praktijk werkt.

Deze producten zijn educatieve sets om kinderen op een leuke en leerzame manier de kennis bij te brengen van Robotica. Wij adviseren om de opdrachten vooral bij jongere kinderen altijd samen met een leerkracht of een ouder uit te voeren.

Bekijk >> Hier een review van de Mechanic set.

Download >> Hier de Algemene Catalogus van Robotron.

Robotron Tami Junior heeft 4 sets die oplopen in moeilijkheidsgraad te weten:

• >> RoboTami Mechanic  (basis)

• >> RoboTami Smart  (uitgebreid)

• >> RoboTami Creative  (provisioneel)

• >> RoboTami Intelligent (provisioneel)


Weergave:

Hieronder zie je enkele filmpjes van Robotron, >> Hier zijn nog veel meer filmpjes te zien.
 

 

Engelstalig lesmateriaal

Waarom levert Speeltechniek een aantal artikelen met Engelse handleidingen en lesmateriaal?

Voor artikelen die geschikt zijn voor leerlingen tot groep 7 heeft Speeltechniek de Handleidingen en het Lesmateriaal zoveel mogelijk vertaald. Als de Handleiding grotendeels uit plaatjes bestaat hebben wij dat zo gelaten.

Speeltechniek heeft de ervaring dat leerlingen van groep 7 / 8 en hoger vaak beter de Engelse taal beheersen dan menging denkt. Veel computerspelletjes zijn in het Engels en hebben een groot lerend vermogen.

De handleidingen die geschikt zijn voor leerlingen vanaf groep 7 bestaan uit eenvoudig Engels.

Wij hebben dan ook gemeend om deze zo te laten en niet te vertalen, op deze manier worden zowel de Engelse vaardigheid als de Techniek onder de aandacht gebracht.

Onderdelen

Speeltechniek heeft als educatief technisch speelgoedspecialist een ruim assortiment van losse >> Robotron Onderdelen.


Je bekeken producten