Pneumatiek

Pneumatiek

Wat is Pneumatiek en Hydrauliek

Pneumatiek is de studie van samengeperste gassen (in de praktijk meestal lucht), de daarmee mogelijke schakeltechnieken (ventielen) en de studie van door lucht aangedreven apparaten zoals pompen en cilinders.

Hydrauliek is een aandrijftechniek die gebruikmaakt van vloeistof, de hydraulische vloeistof, onder (hoge) druk. Hydrauliek is een onderdeel van de werktuigbouwkunde.

Speeltechniek biedt een aantal Pneumatiek en Hydrauliek speelgoed sets waarmee de functie van Pneumatiek en Hydrauliek inzichtelijk gemaakt kan worden. Naast een aantal basissets zijn er ook sets waarmee niet alleen modellen gebouwd kunnen worden, maar er ook mee gexperimenteerd kan worden. Kinderen kunnen op basis van opgedane kennis zelf hun ontwerpen bedenken en uitwerken.

Uitbreiding van het assortiment

Wij zijn continu bezig om ons assortiment uit te breiden met interessante onderwijs methoden, lesmateriaal en speelgoed binnen het thema Hydrauliek en Pneumatiek.


Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Als thuis en schoolleverancier leveren wij de leukste en uitdagendste leermiddelen, hobby en educatieve materialen. Wij hebben als specialist het meest uitgebreide aanbod voor studenten in het basis onderwijs, voortgezet onderwijs en natuurlijk voor thuis.

speelgoed - lesmateriaal - pneumatiek - hydrauliek - basis onderwijs - voortgezet onderwijs - speelgoed


Je bekeken producten