GEOMAG

GEOMAG

GEOMAG WERELD

Ontdek de magnetische constructiesystemen van de GEOMAG-wereld!

GEOMAG is een ingenieus maar eenvoudig constructiesysteem met magnetische staven en verchroomde, stalen bolletjes. Hiermee kun je oneindig veel driedimensionale constructies bouwen.
En dit zet weer aan tot creativiteit en logisch denken, stimuleert de handvaardigheid en het ruimtelijk inzicht en ontwikkelt de bouw ”knobbel”.

De maximale kracht van de magneetjes zorgt ervoor dat de meest ingewikkelde constructies mogelijk zijn. Met behulp van de panelen kan er extra stabiliteit worden aangebracht.

In 1998 heeft GEOMAG het eerste speelgoed voor magnetische constructies uitgevonden. Eenvoudige elementen zoals staven en bolletjes met magneten laten kinderen verrassende bouwwerken maken.
Het werken met onzichtbare krachten zijn juist interessant en nieuw voor kinderen!

Speel en leer

Leren door te spelen: de meeste van de GEOMAG-producten zijn zeker gekwalificeerd in de STEM-categorie die staat voor Science, Technology, Engineering and Mathematics, een interdisciplinaire benadering van leren waarbij volwassenen en kinderen deze onderwerpen toepassen in hun dagelijks leven.

Geometrische structuren, magnetisme, zwaartekracht en bewegende mechanismen bieden oneindige bouwmogelijkheden en stimuleren een manier van denken, waardoor kinderen en jongeren spelenderwijs dichter bij de wereld van wetenschap en technologie komen.

Speeltechniek heeft in het assortiment:

•    >> GEOMAG MECHNICS 
•    >> GEOMAG MECHNICS Gravity / Challenge
•    >> GEOMAG PRO-L
•    >> GEOMAG Education Basisonderwijs 5+
•    >> GEOMAG Education Voortgezet onderwijs 10 +

Bijzonderheden

Vanaf 5 jaar
Handleidingen worden meegeleverd.

Let Op: Bevat sterke magneten: Weg te houden van gevoelige apparaten, zoals creditcards, computers, magnetische media en medische hulpmiddelen (pacemakers)

De productie van GEOMAGworld SA voldoet aan de strengste Europese en internationale veiligheidsnormen, die traditioneel worden aangetroffen in Zwitserse producten. Alle productie wordt uitgevoerd in de fabriek in Novazzano, Zwitserland. De magnetische staven, bolletjes en accessoires zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit, dankzij de hoge normen die gehanteerd worden bij het selecteren van materialen. GEOMAG zorgt ervoor dat hun producten veilig worden gemaakt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Klik hieronder op een thema voor meer informatie.


Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  


Je bekeken producten