Bakoba

Dat spelen meer is dan alleen spel weet men bij Bakoba ook. Spelen is een serieuze zaak! Door met het juiste speelgoed te spelen ontwikkelen kinderen vele vaardigheden. Van ruimtelijk inzicht, tot samenwerken en problemen oplossen. Met dit uitgangspunt in gedachten heeft Bakoba speelgoed ontwikkelt dat garant staat voor urenlang speelplezier. En dat vele jaren lang!


Weergave:

Bakoba Speelgoed

Babkoba speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Het biedt steeds weer nieuwe mogelijkheden en uitdagingen naarmate de motoriek en de fantasie van een kind zich ontwikkelt. 

Het Bakoba speelgoed is door Newsweek verkozen tot een van de beste STEM speelgoed producten van 2021!
STEM-speelgoed staat voor speelgoed op het gebied van:

  1. Science (Wetenschap)
  2. Technology (Technologie)
  3. Engenering (Bouwkunde)
  4. Mathamatics (Wiskinde)
Door dit speelgoed te gebruiken komen kinderen op jonge leeftijd in aanraking met deze Beta-vakken, zonder dat dit er te dik boven op ligt. Het wordt ook vaak spelend leren genoemd. 

Bakoba bouwstenen

De Bakoba bouwstenen zijn gemaakt van stevig maar flexibel materiaal: Eva schuim. Op deze manier kan je elke constructie maken die je maar wilt, blijft je bouwwerk stevig staan, en kun je er naar hartelust mee spelen zonder dat je bang hoeft te zijn dat er iets kapot gaat.

De Bakoba bouwstenen kunnen overal gebruikt worden, van binnen in huis tot de in de zandbak. Maar, omdat alle Bakoba onderdelen drijven, is het ook zeer geschikt om mee te nemen naar het zwembad, het strand of om in bad te gebruiken. En, als de Bakoba bouwstenen vies zijn stop je ze gewoon in de wasmachine om te wassen! Wel zo praktisch!

Bakoba combineren 

Bij Bakoba gelooft men dat er geen grenzen mogen zijn aan wat je met het speelgoed zou kunnen doen. Vandaar dat ze een “connector” hebben ontwikkeld waarmee je de Bakoba onderdelen kan combineren met ander speelgoed, zoals bijvoorbeeld Lego of andere bouwsteentjes , Knex en Geomag

Zo worden de mogelijkheden om te spelen en te bouwen inderdaad echt oneindig. Elke set is voorzien van zo’n “connector”. Uiteraard zijn ook alle Bakoba sets zelf onderling te combineren. 

Bakoba op school

Vanwege de eigenschappen van het materiaal, de gebruiksvriendelijkheid, het gemakkelijke onderhoud en het feit dat het STEM-speelgoed is, is Bakoba ook zeer geschikt om te gebruiken op school. 


Je bekeken producten