Magneten Speelgoed

Magneten-Speelgoed

Wat is Magnetisme en Elektromagnetisme

Magnetisme is een natuurkundig verschijnsel dat zich uit in krachtwerking tussen magneten of andere gemagnetiseerde of magnetiseerbare voorwerpen, en een krachtwerking heeft op bewegende elektrische ladingen, zoals in stroomvoerende leidingen.
De krachtwerking vindt plaats door middel van een magnetisch veld, dat door de voorwerpen zelf of anderszins wordt opgewekt.

Speeltechniek biedt een diversiteit van verschillende magneten speelgoed en leersets aan, waarbij veilig, overzichtelijk en snel geëxperimenteerd kan worden met magnetisme en elektromagnetisme.

Kinderen kunnen op basis van opgedane kennis zelf hun ontwerpen bedenken en uitwerken.

LetOp: Bevat sterke magneten: Weg te houden van gevoelige apparaten, zoals creditcards, computers, magnetische media en medische hulpmiddelen (pacemakers)

Uitbreiding van het assortiment

Wij zijn continu bezig om ons assortiment in Speelgoed en Lesmateriaal uit te breiden met interessante onderwijs methoden binnen het thema Magnetisme.


Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Als thuis en schoolleverancier leveren wij de leukste en uitdagendste leermiddelen, hobby en educatieve materialen. Wij hebben als specialist het meest uitgebreide aanbod voor studenten in het basis onderwijs, voortgezet onderwijs en natuurlijk voor thuis.

magnetisch - magneten - magneetballetjes - lesmateriaal - speelgoed - speelgoedwinkel - zwaartekracht - elektromagnetisme


Je bekeken producten