GEOMAG MECHNICS

GEOMAG-MECHNICS

GEOMAG MECHANICS

De Mechanica sets van GEOMAG verbetert de speel- en leer activiteit door gebruik te maken van zowel de montage als magnetische krachten. Modellen kunnen in beweging worden gebracht door een handmatige druk óf een magnetische schijf.

Door het ervaren van de twee magnetische polen (noord/ zuid) kunnen kinderen slimme modellen bouwen in vele vormen en maten en al tijdens het gebruik de juiste magnetische kracht ondervinden om ze bij elkaar te houden of af te stoten.  

Delen van de structuren kunnen roteren, waardoor kettingreacties worden opgewekt die worden veroorzaakt door magnetische aantrekking en afstoting.

GEOMAG Mechanics stimuleert creativiteit, inventiviteit en intelligentie door de krachten van magnetisme en mechanica te bundelen.

GEOMAG MECHANICS Gravity

De "zwaartekrachtmotor" van de Gravity sets kunnen het gewicht van de GEOMAG-bollen gebruiken om het mechanisme van mechanica constructies te activeren, zonder gebruik te maken van elektrische of batterijmotoren.

De activiteit, gebaseerd op de exploitatie van fysische principes zoals magnetisme en zwaartekracht, maakt van de Mechanics Gravity een STEM-product dat alle niveaus van wetenschappelijke inzichten kan stimuleren

Speeltechniek heeft in het assortiment:

•    >> GEOMAG MECHNICS 
•    >> GEOMAG MECHNICS Gravity / Challenge
•    >> GEOMAG PRO-L
•    >> GEOMAG Education Basisonderwijs 5+
•    >> GEOMAG Education Voortgezet onderwijs 10 +

Bijzonderheden

Vanaf 5 jaar
Handleidingen worden meegeleverd.

LetOp: Bevat sterke magneten: Weg te houden van gevoelige apparaten, zoals creditcards, computers, magnetische media en medische hulpmiddelen (pacemakers)Weergave:


Bezig met laden... 

 


Je bekeken producten