GEOMAG Education

GEOMAG-Education

GEOMAG Education STEM

GEOMAG Education biedt een reeks sets voor gebruik in de klas, zodat leerlingen op lagere en middelbare scholen kunnen genieten van basisgeometrie en fysica en nog veel meer.

Met behulp van GEOMAG magnetische staven, bollen, panelen en mechanische elementen, worden leerlingen door opdrachten heen geleid die vermeld staan op de bijgeleverde kaarten set.

Magnetisme is de sleutel tot onze filosofie van "spelen en leren", omdat het niet alleen helpt om bouwplezier te maken, maar het introduceert leerlingen al op jonge leeftijd in de fascinerende wereld van de natuurkunde en geeft hen een belangrijk inzicht in de technologische, technische en mechanische aspecten ervan.

Geometrische termen en concepten zoals 2D, 3D, net en symmetrie zullen nu allemaal logisch zijn.

Met onze praktische lessensets leren leerlingen door te doen! Door eerst concrete modellen en structuren te creëren, te verkennen en hierover na te denken, beginnen zij eigenlijk al intuïtief abstracte ideeën te begrijpen.

GEOMAG Education-sets stimuleren actief samenwerkend leren. Werken in groepen verbetert probleemoplossende vaardigheden, bouwt communicatiekennis op, bevordert het zelfrespect en stimuleert de algemene leerontwikkeling van een kind.

De GEOMAG Educatie APP

Installeer nu voor GEOMAG Education Shape & Space-sets, de GEOMAG Education-app.
Deze app begint met het geven van enkele tips over hoe je moet bouwen met de magnetische staven, bollen en panelen voordat je verschillende geometrieonderwerpen onderzoekt, zoals 2- en 3-D-vormen, duplicatie en symmetrie.

Nadat elke taak is voltooid, maak je een foto van wat je hebt gedaan en kun je deze delen met je vrienden. De "uitdagingen" zijn ook geweldig omdat ze creativiteit en verbeeldingskracht met zich meebrengen.

De app is een fantastische "brug" tussen de technologische wereld van apps (waar kinderen van houden!) En de praktische creatieve wereld van echt bouwen en dynamische geometrie en wiskunde, te ontdekken met GEOMAG. Het is een leuke en boeiende "extra" voor de klaslokalen.

Download het nu gratis en geniet ervan!

GEOMAG EDU APP     GEOMAG Educatie App

GEOMAG Education Platform

Als gebruiker van een GEOMAG Educatie set kun je je registreren op het GEOMAG Education Platform. Registratie is snel, gemakkelijk en volledig gratis.

Als je je aanmeld kun je gratis lesmateriaal downloaden, specifieke informatie over producten ontvangen en nieuwe regels informatie krijgen over leerevenementen/ beurzen toegang tot voorbeeldlessen delen hun onderwijservaringen met het Geomag Education-team.

Registreer je >> Hier

Meer weten over GEOMAG Education ? Download dan >> Hier het productblad.

GEOMAG Education sets wordt geleverd met Nederlandse handleiding en Lesmateriaal.

Speeltechniek heeft in het assortiment:

•    >> GEOMAG MECHNICS 
•    >> GEOMAG MECHNICS Gravity / Challenge
•    >> GEOMAG PRO-L
•    >> GEOMAG Education Basisonderwijs 5+
•    >> GEOMAG Education Voortgezet onderwijs 10 +

LetOp: Bevat sterke magneten! Weg houden van gevoelige apparaten, zoals creditcards, computers, magnetische media en medische hulpmiddelen (pacemakers)


Weergave:
 


Bezig met laden...

 


Je bekeken producten