Technisch Speelgoed 14 jaar

Tieners van 14 jaar oud weten heel goed wat ze wel en niet willen. Ze hebben al erg veel geleerd en leren nog elke dag bij. Hoewel ze op de middelbare school ook veel nieuwe manieren om te leren hebben leren kennen, is ook op deze leeftijd spelend leren nog steeds erg leuk en effectief.
 


Weergave:
  1 / 8  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

Dan is het wel belangrijk dat het kind van 14 jaar technisch speelgoed heeft dat bij zijn of haar leeftijd en niveau aansluit. Bij Speeltechniek vind je technisch speelgoed voor kinderen t/m 14 jaar. Ook voor tieners is er dus nog genoeg leuks te vinden.

Wat is technisch speelgoed voor een 14-jarige?

Technisch speelgoed voor een 14-jarige kan van alles zijn. Het belangrijkste is dat het speelgoed de tiener iets leert dat aansluit bij zijn of haar belevingswereld en niveau. Dit kan per kind veel verschillen.

Kinderen hebben immers verschillende interesses, maar leren ook niet allemaal op hetzelfde tempo. Zo kan het zijn dat voor een 14-jarige het interessant is om een achtbaan te ontwerpen, terwijl een andere 14-jarige in de wereld van kristallen duikt. Het is maar net waar de interesses van het kind liggen. Ook stimuleert niet elk technisch speelgoed dezelfde vaardigheden. De vaardigheden waarmee geoefend wordt moeten aansluiten op het ontwikkelingsniveau van het kind.

Technisch kinderspeelgoed voor 14 jaar kiezen

Als je technisch speelgoed voor een kind van 14 jaar kiest, houd je dus rekening met verschillende factoren.
  • Sluit het thema/onderwerp van het technische speelgoed aan bij de interesses van het kind?
  • Past het technische speelgoed qua niveau bij de ontwikkeling van de tiener?
  • Welke vaardigheden stimuleert dit speelgoed en past dat bij het leerdoel voor de 14-jarige?
  • Is dit speelgoed waar de tiener graag mee zal willen spelen?
Door antwoord te geven op deze vragen ontdek je of het technische speelgoed dat je voor ogen hebt ook daadwerkelijk aansluit bij het kind. De leeftijd die bij het technische kinderspeelgoed staat aangegeven is hierbij een mooi startpunt, maar onthoud dat dit enkel een indicatie is.

Elk kind is anders. Daarom is het veel belangrijker om naar het individuele kind te kijken als je wilt weten welk speelgoed technisch het beste aansluit op de tiener.

Hulp nodig? Wij helpen je graag verder

Bij Speeltechniek zijn we gespecialiseerd in educatief en technisch speelgoed voor kinderen t/m 14 jaar. Elke leeftijdsgroep heeft zo zijn eigen uitdagingen en interesses. Dreumesen leren de wereld net een beetje kennen, terwijl tieners juist vaak al veel weten over wat zij wel of juist niet leuk vinden. Leuk en leerzaam technisch speelgoed kiezen voor een kind kan een mooie uitdaging zijn.

De filters op onze website helpen je verder. Selecteer bijvoorbeeld op leeftijd en thema en je vindt allemaal technisch speelgoed dat op jouw situatie aansluit. Kom je er toch nog niet helemaal uit of heb je vragen over technisch speelgoed? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder en beantwoorden al je vragen met plezier. Zo hopen we zoveel mogelijk kinderen van alle leeftijd aan leuke én leerzame momenten te helpen!


Kijk hier voor ons aanbod technisch speelgoed in de verschillende leeftijdscategorieën:
technisch speelgoed 1 jaartechnisch speelgoed 2 jaartechnisch speelgoed 3 jaartechnisch speelgoed 4 jaartechnisch speelgoed 5 jaartechnisch speelgoed 6 jaartechnisch speelgoed 7 jaartechnisch speelgoed 8 jaartechnisch speelgoed 9 jaartechnisch speelgoed 10 jaartechnisch speelgoed 11 jaartechnisch speelgoed 12 jaartechnisch speelgoed 13 jaartechnisch speelgoed 14 jaar 


Je bekeken producten