Technisch Speelgoed 11 jaar

Kinderen van 11 jaar weten goed wat zij wel en niet leuk vinden. Ze hebben al veel geleerd en zijn vaak erg geïnteresseerd in de wereld om hen heen. Maar kinderen van 11 jaar moeten natuurlijk ook nog veel leren.
 


Weergave:
  1 / 12  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

Spelend leren is ook voor kinderen van 11 jaar nog steeds erg leuk. Technisch speelgoed voor 11 jaar helpt ze hierbij. Er zijn veel verschillende soorten technisch speelgoed voor deze leeftijdsgroep. Bij Speeltechniek vind je een ruim assortiment technisch kinderspeelgoed voor 11 jaar.

Wat is technisch speelgoed voor een 11-jarige?

Technisch speelgoed voor een 11-jarige kan van alles zijn. Het belangrijkste is dat het technische speelgoed zowel leuk als leerzaam is voor de 11-jarige. Afhankelijk van het ontwikkelingsniveau en de interesses van het kind kies je technisch speelgoed dat hierop aansluit. Is de 11-jarige geïnteresseerd in magnetisme, elektriciteit of misschien in programmeren?

Er is voor elke interesse wel technisch speelgoed te vinden dat hierbij past. Filter in onze webshop op leeftijd, schoolgroep en/of thema en je vindt het technische kinderspeelgoed voor 11 jaar dat goed aansluit.

Zo kies je technisch speelgoed voor een kind van 11 jaar

Vraag jij je af welk speelgoed technisch aansluit op jouw kind van 11 jaar? Stel jezelf dan de volgende vragen:
  • Welke vaardigheden stimuleert dit technische speelgoed?
  • Past het niveau van dit technische speelgoed bij het ontwikkelingsniveau van het kind?
  • Sluit het thema/onderwerp van het speelgoed aan op de interesses van het kind?
  • Waar wordt het technische speelgoed gebruikt? Past het in deze situatie?
Aan de hand van de antwoorden op deze vragen bepaal je eenvoudig op bepaald technisch speelgoed wel of juist niet geschikt is voor de 11-jarige. Speelgoed dat te moeilijk is werkt demotiverend, terwijl te makkelijk speelgoed vaak niet zo leerzaam is. Ook zullen kinderen van 11 jaar niet snel willen spelen met iets wat zij echt niet interessant vinden. Neem dit daarom zeker mee in je beslissing.

Technisch speelgoed voor 11 jaar op school

Kinderen van 11 jaar zitten een groot gedeelte van hun tijd op school. Daarom is het erg waardevol als ze ook hier met technisch speelgoed kunnen spelen. Bovendien komen zij op die manier met meerdere soorten technisch speelgoed voor 11 jaar in aanraking en is de kans groter dat ze verschillende dingen proberen.

Daarnaast kunnen er op school andere vaardigheden worden geoefend dan thuis. Denk bijvoorbeeld aan samenwerken. Daarom is het leuk als er in de klas ook technisch speelgoed aanwezig is waar meerdere kinderen tegelijkertijd mee kunnen spelen.

Advies over technisch kinderspeelgoed voor 11 jaar

Twijfel je over welk technische kinderspeelgoed voor 11 jaar het beste aansluit op jouw kind? Vraag je je af welk speelgoed technisch geschikt is om op school te gebruiken? Of heb je een andere vraag over technisch speelgoed voor 11 jaar of een andere leeftijdsgroep?

Neem dan gerust contact met ons op. Als specialist in educatief en technisch speelgoed hebben wij veel ervaring met en kennis over dit speelgoed. We helpen je dan ook graag bij je keuze en hopen veel kinderen te helpen aan leuke én leerzame momenten.


Kijk hier voor ons aanbod technisch speelgoed in de verschillende leeftijdscategorieën:
technisch speelgoed 1 jaartechnisch speelgoed 2 jaartechnisch speelgoed 3 jaartechnisch speelgoed 4 jaartechnisch speelgoed 5 jaartechnisch speelgoed 6 jaartechnisch speelgoed 7 jaartechnisch speelgoed 8 jaartechnisch speelgoed 9 jaartechnisch speelgoed 10 jaartechnisch speelgoed 11 jaartechnisch speelgoed 12 jaartechnisch speelgoed 13 jaartechnisch speelgoed 14 jaar 


Je bekeken producten