STEKUworld

STEKUworld

STEKUworld - Percolo

STEKUworld Blauw was eerder verkrijgbaar als Percolo en is een bouwsysteem, gebaseerd op het principe van het bouwen van blokhutten. Door de inkepingen dwars op elkaar te leggen ontstaat er een stabiele constructie.

STEKUworld Blauw bouwsels zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 3 jaar. De heel eenvoudig te hanteren elementen zijn speciaal ontwikkeld zodat ieder kind binnen zijn mogelijkheden zijn dromen en fantasieën kan bouwen.

leder element heeft de vaste basisvorm en er zijn 6 verschillende lengtes, die alle dezelfde regelmatige inkeping hebben.

STEKUworld Blauw is een houten bouwsysteem dat de kinderen de mogelijkheid geeft alleen of met meerdere kinderen te werken. Van eenvoudige modellen als een klein huisje tot complexe modellen zoals b.v. een kasteel of dieren.

De eenvoud van STEKUworld Blauw geeft ieder kind ook de kans te werken aan probleemoplossend leren. De activiteiten kaarten geven de kinderen de mogelijkheid om via een verhaal een "technisch probleem" op te gaan lossen. Uiteraard kan de eigen fantasie ook de leidraad zijn.

De kinderen hebben hier veel plezier met het vinden van een oplossing, zonder dat ze beseffen dat zij verschillende vaardigheden stimuleren, zoals creativiteit, oog-hand coördinatie, probleem oplossend denken en handelen, technische vaardigheden, 3-D en wiskundige vaardigheden.

leder kind kan met zijn eigen vaardigheden een eigen oplossing bedenken en uitwerken. Dit stimuleert ook het zelfvertrouwen van het kind: "kijk wat ik gemaakt heb en wat ik kan". Leren en ontwikkelen is nu leuk.

Door samen te spelen met andere kinderen worden ook hun wiskundig- en verbaal taalgebruik en sociale vaardigheden gestimuleerd.

STEKUworld Blauw toont aan dat eenvoudig ogende elementen van hoogwaardige kwaliteit de kinderen grenzeloze mogelijkheden bieden bij hun spel en educatieve ontwikkeling.

iedere dag zal STEKUworld Blauw de kinderen nieuwe uitdagingen bieden.
STEKUworld Blauw voor spel, plezier en educatief gebruik

Daarnaast kent STEKUworld een nieuwe lijn STEKUworld Rood. STEKUworld Rood biedt kinderen nieuwe uitdagende mogelijkheden ruimtelijk te denken en te bouwen.

Duurzaamheid

Omdat STEKUworld de hele productie zelf uitvoert kunnen zij de hoogste EU-arbeid, milieu, gezondheid en veiligheid normen handhaven. Elk stukje hout in deze sets zijn afkomstig uit verantwoord gekapt en geverifieerde bossen die zijn gecertificeerd door de Forestry Stewardship Council en de Rainforest Alliance.

Bij het hout dat we gebruiken, selecteren en gebruiken wij volledig onbehandeld en onafgewerkte hout. Zo kunnen we de kwaliteit borgen, je zult bij STEKUworld geen tweede klas hout vinden verborgen onder een laag verf in een van onze sets!

STEKUworld producten zijn goedgekeurd door de Forestry Stewardship Council en Rainforest Alliance, die onze processen controleren en certificeren. Onze FSC registratiecode is; NC-COC-009121 (FSC 100%) natuurlijk alle andere materialen en processen die we gebruiken zijn als duurzaam geproduceerd en eco-vriendelijk als we eventueel kunnen beheren.

Keurmerk naturalKeurmerk rainforestKeurmerk FSC

Downloads

Download >> Hier de Handleiding met bouwvoorbeelden Stekuworld (Engels).

Download >> Hier meer Bouwvoorbeelden

Download >> Hier meer Werkkaarten


Weergave:


Je bekeken producten