Betaalmethodes

Betaalmethoden

Alle onderstaande betaalmethodes zijn bij Speeltechniek gratis*

Wat zijn de betaalmethoden?

Je kunt bij Speeltechniek veilig online betalen. Je kunt kiezen voor verschillende betaalmethoden:


Met iDEAL kunt je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan jou internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet apart te registreren, bestanden te downloaden of een  account aan te maken.

Maak je gebruik van internetbankieren bij één van de onderstaande banken dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

IDEAL wordt ondersteund door de volgende banken:
Banken


Meer dan 2 miljoen Nederlanders betalen al met PayPal. Ook jij kunt al je aankopen in binnenland en buitenland veilig betalen. Regel het nu! Betalen met PayPal is geheel >> Gratis!
 
  • Wereldwijd aankopen doen en met PayPal betalen.
  • Altijd veilig kopen of verkopen.
  • PayPal garandeert Kopersbescherming
  • Koppel eenvoudig je bankrekening of creditcard. (je hoeft géén geld te storten op je PayPal-rekening)
  • Regel het in 5 minuten      
VISA MasterCard
MasterCard en Visa: de best geaccepteerde creditcards ter wereld.
Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL-procedure veilig invoeren.
Wij zorgen samen met je creditcardmaatschappij voor een correcte afhandeling.
Je creditcard wordt belast op het moment dat je je order plaatst.
        
Bancontact/Mister Cash van Banksys is een populair betaalsysteem in België. De werking ervan is vergelijkbaar met iDEAL in Nederland.
  
Als je als klant kiest om het aankoopbedrag zelf vooraf te betalen, krijgt je in de orderbevestiging een betaalverzoek met bankrekeningnummer waar naar je het bedrag kunt overmaken.

Vergeet vooral niet het betalingskenmerk te vermelden welke je kunt vinden in de orderbevestiging. Let er wel op dat het 2 à 3 dagen duurt voordat je betaling op onze rekening staat bijgeschreven.
De order wordt verzonden als de betaling bij ons binnen is.
 
 

KBC/CBC is een online betaalmethode voor klanten van KBC en CBC, Belgiës grootste consument banken. KBC is de Vlaamse tak terwijl CBC Wallonië diensten.
Beide vestigingen bieden hun klanten een betaling knop waarmee online betalingen kunnen worden overgedragen, snel en gemakkelijk.

 Achteraf betalen

Alleen scholen en instellingen in Nederland en Belgie kunnen op rekening bestellen met een betalingtermijn van 14 dagen.Achteraf betalen ? Ja dat kan natuurlijk ook bij Speeltechniek.

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor www.speeltechniek.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.
 
AfterPay – Achteraf betalen (Nederland, bedrijven)
AfterPay voert voor www.speeltechniek.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitaal betaaloverzicht per e-mail ontvangt van AfterPay. AfterPay informeert u per e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.
 
AfterPay – Achteraf betalen (België)
AfterPay voert voor www.speeltechniek.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay ontvangt per e-mail. In de online omgeving My AfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.
 
Betalen met AfterPay kost € 0,95 per betaling.

*Met uitzondering van AfterPay