Wereld 3+ 5+

Wereld-3+-5+

Matador Thema Wereld vanaf 3 en 5 jaar

MATADOR staat voor kwalitatief hoogwaardig houten speelgoed. Sinds 2018 hebben we thema bouwdozen in ons assortiment, de Matador WORLD series.

De zes verschillende werelden bieden voor de leeftijden 3+ en 5+ veel bouw- en plezier! Of het nu auto’s, vliegtuigen de middeleeuwen met een katapult of een missie in de ruime is, geen probleem het kan allemaal.

De verschillende thema's: auto's Explorer + 5, vliegtuig Explorer + 5, katapult Explorer + 5, Ruimtevoertuig Explorer 5+, de boerderij Explorer+ 5 en de boerderij Maker + 5 + 3.

De sets zijn een ideale starter om Matador te leren kennen en erg betaalbaar voor verjaardag feestjes.

Dankzij de eigen Matador-hamer zijn de bouwstenen en pinnen met elkaar verbonden, zodat kinderen spelenderwijs hun vaardigheden kunnen ontwikkelen.

De bouwsets van de matador bevorderen de ontwikkeling van motorische en cognitieve vaardigheden van kinderen - voor kleine meesters met een sterke verbeeldingskracht!

De bouwinstructies zijn geïllustreerd, waardoor kinderen zelf kunnen bouwen.

Het is exclusief gemaakt van onbehandeld beukenhout - zonder giftige vernis of andere schadelijke materialen.

Matador – voor weinig meestersopleidingen met levendige fantasie!Weergave:

Instructies

Wat moet je doen met staafjes en pinnen die te dun zijn geworden:

Plaats ze tussen verschillende vellen van een vochtige maar niet druipnatte krant zodat ze zich 's nachts kunnen uitzetten. Leg ze dan op een stuk papier om te drogen, zonder warmte aan te brengen; ze zullen na een dag weer bruikbaar zijn.

Wat moet je doen als de hardhouten assen te dik zijn:


Plaats ze op een glad, recht oppervlak - de tafel of een plaat met 10 gaten - druk een blok op de as en rol het heen en weer. Het wordt al snel dunner op de plaats waar het blok druk uitoefende. 

Wat moet je doen als de drijfstangen of pennen te dik zijn:

Het kan gebeuren dat, in tijden van extreme vochtigheid in de lucht, de staven iets zwellen en zo dikker worden. Als je ze een paar minuten opwarmt (bijvoorbeeld in een bakje op de radiator), wordt hun dikte weer kleiner. Voorzichtig: verwarm ze niet te veel; 50 graden Celsius is genoeg.

Hoe moet je de pinnen te verwijderen:


Gebruik de Matador-gereedschappen, met name de "duwer" (de ijzeren pin met de ronde kop). De beste manier om dit te doen is om de blokken op twee andere te plaatsen en de pinnen aan de bovenkant te verwijderen, met behulp van de duwer. Wees geduldig bij het demonteren van uw modellen om te voorkomen dat je de staven of pennen breekt.

Pinnen zijn eventueel los in sets bij ons verkrijgbaar
 
 

Losse onderdelen

Wij leveren een uitgebreide selectie van alle mogelijke >> Matador techniek aanvulsets en onderdelen.


Je bekeken producten