Explorer Klassik 5+

Explorer-Klassik-5+

Matador Explorer Klassik vanaf 5 jaar

MATADOR Explorer Klassik is een 100% natuurlijk product.

De houtbouwsets van MATADOR Explorer zijn wereldwijd uniek, waardoor kinderen vanaf 5 jaar hun verbeeldingskracht en ideeën kunnen ontwikkelen en implementeren.

Dankzij de uitzonderlijke nauwkeurigheid van het hout, voldoen deze sets aan de eis voor zowel eenvoudige als complexe modellen.

Met precisie geboorde blokken, perfect passende verbindingspennen, assen en wielen - verschillende constructie-opties die generaties lang jong en oud hebben gefascineerd.

Met de Matador-hamer kunnen niet alleen eenvoudige modellen zoals vliegtuigen, auto's, beeldjes, maar ook ingewikkelder en technisch geavanceerder en complete Matador-landschappen worden gebouwd.

Dankzij de beproefde uitbreidingsets zoals tandwielen en een motor zijn MATADOR Explorer-bouwsets verfijnd 'speelgoed' waarmee kinderen tijdens hun ontwikkelingsfase kunnen leren theorie en praktijk te combineren.

De afmetingen van de houten blokken van 2x2 cm zijn perfect geschikt voor de grootte van kinderhanden vanaf 5 jaar.

De bouwinstructies zijn geïllustreerd, waardoor kinderen zelf kunnen bouwen.

Zes verschillende hoofdsets in verschillende grootten (variërend van 99 tot 902 delen) en slimme uitbreidingsets bieden eindeloze bouwmogelijkheden.

Het is exclusief gemaakt van onbehandeld beukenhout - zonder giftige vernis of andere schadelijke materialen.

Diameter staafjes = 4 mm.

Bekijk >> Hier een uitgebreide Review over de Klassik 2Weergave:


Bezig met laden...

Instructies

Wat moet je doen met staafjes en pinnen die te dun zijn geworden:

Plaats ze tussen verschillende vellen van een vochtige maar niet druipnatte krant zodat ze zich 's nachts kunnen uitzetten. Leg ze dan op een stuk papier om te drogen, zonder warmte aan te brengen; ze zullen na een dag weer bruikbaar zijn.

Wat moet je doen als de hardhouten assen te dik zijn:


Plaats ze op een glad, recht oppervlak - de tafel of een plaat met 10 gaten - druk een blok op de as en rol het heen en weer. Het wordt al snel dunner op de plaats waar het blok druk uitoefende. 

Wat moet je doen als de drijfstangen of pennen te dik zijn:

Het kan gebeuren dat, in tijden van extreme vochtigheid in de lucht, de staven iets zwellen en zo dikker worden. Als je ze een paar minuten opwarmt (bijvoorbeeld in een bakje op de radiator), wordt hun dikte weer kleiner. Voorzichtig: verwarm ze niet te veel; 50 graden Celsius is genoeg.

Hoe moet je de pinnen te verwijderen:


Gebruik de Matador-gereedschappen, met name de "duwer" (de ijzeren pin met de ronde kop). De beste manier om dit te doen is om de blokken op twee andere te plaatsen en de pinnen aan de bovenkant te verwijderen, met behulp van de duwer. Wees geduldig bij het demonteren van uw modellen om te voorkomen dat je de staven of pennen breekt.

Pinnen zijn eventueel los in sets bij ons verkrijgbaar

 
 
 

Losse onderdelen

Wij leveren een uitgebreide selectie van alle mogelijke >> Matador techniek aanvulsets en onderdelen.


Je bekeken producten