Maker Ki 3+

Maker-Ki-3+

Matador Maker Ki vanaf 3 jaar

MATADOR Maker Ki is een 100% natuurlijk product.

De houten bouwsets van Matador bevorderen de motorische en cognitieve ontwikkeling van onze jonge kinderen van 3 jaar en ouder.

Dankzij de eigen Matador-hamer zijn de bouwstenen en pinnen met elkaar verbonden, zodat kinderen spelenderwijs hun vaardigheden kunnen ontwikkelen.

Met behulp van de speciale Matador-tang kunnen de constructies altijd uit elkaar worden gehaald en vervolgens opnieuw worden gemonteerd voor nieuwe bouwwerken.

De afmetingen van de houten blokken van 4x4 cm zijn perfect geschikt voor de grootte van kleine kinderhanden.

De bouwinstructies zijn geïllustreerd, waardoor kinderen zelf kunnen bouwen.

Er zijn 6 verschillende basis constructiesets in verschillende grootten (variërend van 34 tot 350 bouwonderdelen) en handige uitbreidingsset zorgen ervoor dat kinderen naar hartenlust verder kunnen bouwen.

Het is exclusief gemaakt van onbehandeld beukenhout - zonder giftige vernis of andere schadelijke materialen.

Diameter staafjes = 8 mm.Weergave:


Bezig met laden...

Instructies

Wat moet je doen met staafjes en pinnen die te dun zijn geworden:

Plaats ze tussen verschillende vellen van een vochtige maar niet druipnatte krant zodat ze zich 's nachts kunnen uitzetten. Leg ze dan op een stuk papier om te drogen, zonder warmte aan te brengen; ze zullen na een dag weer bruikbaar zijn.

Wat moet je doen als de hardhouten assen te dik zijn:


Plaats ze op een glad, recht oppervlak - de tafel of een plaat met 10 gaten - druk een blok op de as en rol het heen en weer. Het wordt al snel dunner op de plaats waar het blok druk uitoefende. 

Wat moet je doen als de drijfstangen of pennen te dik zijn:

Het kan gebeuren dat, in tijden van extreme vochtigheid in de lucht, de staven iets zwellen en zo dikker worden. Als je ze een paar minuten opwarmt (bijvoorbeeld in een bakje op de radiator), wordt hun dikte weer kleiner. Voorzichtig: verwarm ze niet te veel; 50 graden Celsius is genoeg.

Hoe moet je de pinnen te verwijderen:


Gebruik de Matador-gereedschappen, met name de "duwer" (de ijzeren pin met de ronde kop). De beste manier om dit te doen is om de blokken op twee andere te plaatsen en de pinnen aan de bovenkant te verwijderen, met behulp van de duwer. Wees geduldig bij het demonteren van uw modellen om te voorkomen dat je de staven of pennen breekt.

Pinnen zijn eventueel los in sets bij ons verkrijgbaar
 

 
 

Losse onderdelen

Wij leveren een uitgebreide selectie van alle mogelijke >> Matador techniek aanvulsets en onderdelen.


Je bekeken producten