PROFI 8+

PROFI-8+

Fischertechnik PROFI

De zwarte lijn, die begint bij de leeftijd van 8 jaar, biedt de technici van morgen ontwerp bouwdozen die heel dicht bij de werkelijkheid zijn. Onderwerpen zoals mechanica, statica, pneu-matics, elektrotechniek of regeneratieve energieën garanderen een uitstekende ervaring in de wereld van de technologie.

Stap in de auto, geef gas, daar ga je! Maar hoe werkt de technologie die ons in staat stelt in een lage versnelling langzaam maar gemakkelijk een berg op te rijden? Hoe werkt een keukenmachine of een planetaire tandwielkast? Hoe kun je een brug op en neer laten gaan en waarom is een wankele tafel met vier dwarsbalken stabiel?

Elektrische motoren, zonnecellen, windenergie, brandstofcellen: Vast wel eens van gehoord, maar hoe werkt het eigenlijk? Hoe wek je met zon- of windenergie elektriciteit op?
Met de fischertechnik Profi bouwdozen wordt spelenderwijs antwoord gegeven op deze en vele andere vragen. Echt iets voor de uitvinders van morgen!

Klik >> Hier voor meer informatie over Fischertechnik.
Klik >> Hier voor Software en andere downloads van Fischertechniek.


Weergave:

Onderdelen

Speeltechniek heeft als educatief technisch speelgoedspecialist een ruim assortiment van >> losse onderdelen en aanvullingssets van Fischertechnik.


Je bekeken producten