Engino Zonne-Energie

Engino-Zonne-Energie

ENGINO Zonne-Energie

De opwarming van de aarde en de bijbehorende klimaatverandering worden steeds meer onder onze aandacht gebracht. De noodzaak is er om de planeet te redden door het verminderen van de uitstoot van koolstof en de gassen die vrij komen uit de verbranding van fossiele brandstoffen en benzine.

Onze zon is een gratis energie centrale voor al onze behoeften, we moeten deze echter nog wel omzetten naar een bruikbare vorm. Een van de meest moderne technologieën om zonne-energie te benutten is het gebruik van foto voltage cellen, vooral wanneer zonne-energie moet worden omgezet in elektriciteit.

De nieuwe >> ENGINO zonne-energie sets gebruiken foto voltage panelen om de verschillende modellen te laten rijden en hebben ook hybride functies dit in lijn met de laatste technologische trends.


Weergave:
 

Hoe werkt het ?

De afstandsbediening kan worden aangesloten met een 150 cm lange kabel als de hybride functie is ingeschakeld! Voor energie kan de afstandsbediening direct aangesloten worden op de zonnepanelen of het kan werken met 3x AAA batterijen (niet bijgeleverd).

De schakelaar heeft 3 functies:
1 Vooruit - Achteruit
2 Solar Power of Batterij voeding
3 snel of langzaam

Zonnepanelen zijn uitgerust met een DC-aansluiting voor een drievoudige werking:
1 Verbinding met 30 cm kabel aan de motor
2 Aan te sluiten op de RC handset met de modellen op afstand (150 cm kabel)
3 Verbindt vele panelen in serie voor toenemende zonne-energie!

De zonnepanelen (1.5V) zijn ontworpen om te worden gemonteerd op ENGINO delen. Elk paneel kan verbinding maken met een ander paneel in serie!

Instructies voor de modellen zijn ook te vinden op het tabblad Bijlage en/of op de website >> ENGINO internationaal  en meer modellen worden regelmatig ge-upload voor nieuwe bouwmogelijkheden.
 

Onderdelen

Speeltechniek heeft als educatief technisch speelgoedspecialist een ruim assortiment van losse onderdelen en aanvullingssets van >> Engin onderdelen


Je bekeken producten