Engino INVENTOR gemotoriseerd

Engino-INVENTOR-gemotoriseerd

ENGINO INVENTOR gemotoriseerd

Het multi-model vermogen en de bewegingen van het >> ENGINO speelgoedsysteem neemt toe als het aantal onderdelen in de set ook toeneemt. De gemotoriseerde INVENTOR serie is geschikt voor de meer gevorderde uitvinder die van uitdagingen houd. Letterlijk Spelen om uit te vinden.

De modellen die worden gemaakt met deze sets zijn groter en uitgebreider en ook zijn er meer  technische mogelijkheden aanwezig. Modellen komen tot leven zodra deze zelf door middel van de motor gaan bewegen. De motor is ook te gebruiken met het zonnepaneel ENGINO, in andere sets.

De serie begint met de 30-in-1 modellen en gaat helemaal tot de meest uitgebreide set de 120 in 1 modellen. Elke set bevat gedrukte instructies voor geselecteerde 4 modellen, terwijl de rest gratis kan worden gedownload.

Instructies voor de modellen zijn ook te vinden op het tabblad Bijlage en/of op de website >> ENGINO internationaal  en meer modellen worden regelmatig ge-upload voor nieuwe bouwmogelijkheden.


Weergave:
 

Onderdelen

Speeltechniek heeft als educatief technisch speelgoedspecialist een ruim assortiment van losse onderdelen en aanvullingssets van >> Engino


Je bekeken producten