Cadeaubon

Cadeaubon

Cadeaubonnen

Het leukste cadeau om te geven en te krijgen!

Wil je iemand eens echt goed verrassen?
 
Geef dan de Speeltechniek.nl cadeaubon! Daarmee kiest de ontvanger zelf het perfecte cadeau uit het grootste assortiment Technisch Educatief Speelgoed van Nederland en België.

De cadeaubon kan voor alle Speeltechniek.nl artikelen ingeleverd worden. Het bedrag moet in één keer worden gebruikt, zolang deze geldig is.

De Speeltechniek.nl cadeaubon is verkrijgbaar van € 10,00 € 25,00 € 50,00 € 75,00 en € 100,00. Je kunt hem in deze webwinkel online bestellen.

Waar kan ik de Speeltechniek cadeaubon inleveren?

De Speeltechniek cadeaubon kunt je inleveren op de website van speeltechniek.nl.

Hoe werkt deze cadeaubon?

Je bestelt op onze website een cadeaubon, deze reken je gewoon af. Vervolgens krijg je een cadeaubon van ons toegestuurd met een Actie / kortingsbon code. Deze bon geef je cadeau aan de ontvanger.

Wil je de cadeaubon bij de ontvanger laten bezorgen? Geef dan zijn of haar adres op als afleveradres in het bestelproces.

Hoe kan de ontvanger gebruik maken van de cadeaubon?

Met deze Speeltechniek cadeaubon kan de ontvanger producten uitkiezen op de website van speeltechniek.nl en vervolgens met de Speeltechniek cadeaubon afrekenen.

Tijdens het plaatsen van de bestelling kun je de cadeauactie- of kortingscode invoeren in het daarvoor bestemde veld bij de bestelproces en klik je op Voeg toe.

Het cadeaubon bedrag wordt direct verrekend met de bestelling. Je kunt de code maar éénmaal gebruiken, eventuele restwaarde kunnen wij helaas niet verrekenen.
Het is niet mogelijk om meerdere cadeaubonnen te gebruiken bij dezelfde bestelling.

Hoe lang is de cadeaubon geldig?

De cadeaubon is 1 jaar geldig na aankoop.

Wil je meer weten over cadeaubonnen ? kijk dan op >> Veel gestelde vragen.


Weergave:

Als thuis en schoolleverancier leveren wij de leukste en uitdagendste leermiddelen, hobby en educatieve materialen. Wij hebben als specialist het meest uitgebreide aanbod voor studenten in het basis onderwijs, voortgezet onderwijs en natuurlijk voor thuis.

wetenschap - science - speelgoed - lesmateriaal - educatief - basisonderwijs - basisschool - schoolmaterialen - techniekles - technieklessen - onderwijs


Je bekeken producten